Trena de pebrot i carn

Ingredients
paquet de pasta de full rectangular
5 salsitges
1/2 pebrot verd
1 ceba tendra
1 gra d'all
curry en pols
mostassa
formatge de fondre
1 ou
sèsam
Elaboració
En una paella enrossim la carn de les salsitges que anirem esmicolant (si tenim carn picada ja tenim part de la feina feta!), juntament amb el pebrot tallat menut.
Fem unes voltes i afegim la ceba i el gra d'all picats. Salem i hi afegim el curry. Barregem .
Afegim unes culleradetes de mostassa suau al darrer moment i barregem bé tots els ingredients.
Reservem i deixem refredar una mica mentre preparem la massa.
Extenem la pasta de full sobre el propi paper i anem fent els talls en esbiaix com veieu a la foto.(ho fem a sobre mateix de la safata que anirà al forn).
Posem el farcit a la part central, hi posem per sobre una mica de formatge per fondre i anem tancant la trena, una tira d'una banda, una tira de l'altra... procurant no quedin foradets per on s'escolaria el farcit.
Pintem la trena amb ou batut i empolsem amb sèsam.
Enfornem a 180º uns 20 minuts (dalt i abaix) fins que es comenci a daurar per dalt.