Tartaleta de pera

Ingrediengs

  • 100 g de formatge
  • 250 g de pasta brisa
  • 2 pomes
  • 1 pera
  • 1 cullerada de mel
  • el suc d'1 llimona
  • farigola
  • 2 cullerades de sucre

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 180 °C. Greixeu i enfarineu els motlles per a les cassoletes. Utilitzeu uns motlles d'entre 8-10 cm. Després, poseu la massa en els motlles.
  2. Punxeu la massa amb una forquilla. Enforneu les cassoletes 10 min. Deixeu-les refredar.
  3. Talleu les peres a daus i poseu-les en un bol amb la mel i el suc de llimona. Talleu les pomes a rodanxes fines. Reserveu-ho.
  4. Talleu a daus el formatge Le Gruyère AOP. Col·loqueu la meitat del formatge en el fons dels motlles amb les peres a daus i unes fulles de farigola.
  5. Col·loqueu les rodanxes de poma formant una roseta i escampeu-hi sucre morè.
  6. Poseu les cassoletes farcides al forn a 180 °C durant 10 min. Per servir-les, col·loqueu-hi una mica de formatge gruyère en glaçons i decoreu-les amb farigola fresca.
¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar
Utilizamos cookies para permitir un correcto funcionamiento y seguro en nuestra página web, y para ofrecer la mejor experiencia posible al usuario.

Configuración avanzada

Puedes personalizar tus preferencias de cookies aquí. Habilita o deshabilita las siguientes categorías y guarda tu selección.