Sorbet de pera

Ingredients
Per a 4 pers.
-4 peres ercolina o blanquilla
-el suc d' una llimona.
-50 gr. de sucre.
-150 gr.d'aigua mineral.
Preparació
-Peleu les peres, traieu-les el cor i,trossegeu-les. Les coeu en un cassó, durant 15'o fins que veieu que s'estoven, amb l'aigua mineral, el suc de la llimona i el sucre. Deixeu refredar.
-En acabat, tritureu-les i les aboqueu en un tàper. Guardeu-lo en el congelador. Passades dues hores, retireu el tàper del congelador i trenqueu la capa de gel amb una forquilla.
-Torneu el tàper al congelador i durant les 2 hores següents remeneu el sorbet unes 3 vegades i ja el tindreu a punt per degustar.-Decoreu al gust i serviu.

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar