Quiche de pebrot

INGREDIENTS :

  • Una planxa de pasta brisa 

  • 1 porro

  • 1 ceba

  • 1 carbassó petit

  • ½ pebrot vermell

  • ½ pebrot verd

  • 200 gr de xampinyons

  • 180 gr de formatge per gratinar 

  • 300 gr de llet evaporada 

  • 3 ous

  • Oli d'oliva

  • Sal

  • Pebre negre

  • Nou moscada.

PROCÉS:
.- Es preescalfa el forn a 180ºC
.- Es desenrotlla la pasta brisa i es col·loca en un motlle de pastís (27 cm).
.- Apretem bé els laterals i es retalla la pasta sobrant.
.- Posem un paper de forn a sobre i omplim el motlle amb alguna llegum per fer pes. 

.- La posem al forn a 180 º C, calor baix i dalt, 15 minuts.
.- La retirem del forn, deixem refredar, retirem els cigrons i reservem la base precuita.
.- En una paella amb un raig d'oli sofregim les verdures: el porro a rodelles, els pebrots i el carbassó en quadradets petits, la ceba en juliana i el xampinyons laminats.


.- Quan estiguin cuits els traiem de la paella i els reservem.
.- En un bol gran posem els quatre ous i els batem.
.- Afegim la llet evaporada i el formatge ratllat.
.- Salpebrem i afegim una mica de nou moscada.
.- Barregem la mescla d'ous, llet i formatge amb els vegetals sofregits.
.- Posem aquesta barreja a la base de pasta brisa precuita.
.- La coem al forn a 200 º C, amb calor dalt i baix, durant 20 minuts o fins que comenci a daurar-se per sobre. Comprovarem que està cuita amb un escuradents.
.- La retirem del forn, la deixem refredar una mica, la traiem del motlle i retirem el paper.
.- Està millor si la servim tèbia

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar