Poma al forn

Ingredients

– Pomes Golden de mida gran
– 2 cullerades soperes d'aigua
– Un rajolí de vi blanc o de moscatell o de vi ranci o de vermut (qualsevol que tingueu a casa)

Preparació

– Renteu les pomes
– Mentrestant escalfeu el forn, en posició de dalt i baix, a 180 ºC
– Feu servir aquell estri especial per a treure els cors de les pomes (o un ganivet de punta que talli bé) per fer-hi un forat al mig i treure'n el cor amb les llavors, però mireu de no travessar la poma de dalt a baix, és important que el cul de la poma quedi intacte perquè no vessi el líquid que posarem a dins
– Dins el forat que heu fet per a treure'n el cor sense arribar a baix de tot, hi tireu un rajolí de vi blanc (o de qualsevol altre vi que no sigui negre) o de vermut
– Poseu les pomes en una safata que pugui anar al forn i hi aboqueu un dit d'aigua perquè s'evapori durant la cocció
– Heu d'observar de tant en tant si la safata es queda sense aigua i afegir-ne una mica més per tal que la base no es cremi ni s'enganxi
– Quan les pomes hagin canviat a marró daurat i la pell sigui arrugada, ja estaran fetes
– Si veieu que les pomes s'esberlen i la pell badoca, abaixeu la temperatura del forn

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar