Pols de maduixa i iogurt

Ingredients

  • 150 g maduixes madures

  • 1 iogurt grec

  • 30 g sucre

  • 1 llimona

  • 150 ml nata semi muntada

  • 150 g xocolata negra

  • 50 g ametlla filetejada torrada

Eleboració

Disposar la nata en un bol i deixar reposar 10 minuts al congelador. Semi muntar la nata i reservar.
En un tassó mesclador dipositar les maduixes amb el sucre, unes gotes de suc de llimona, ratlladura de
llimona, iogurt grec i triturar fins a obtenir una crema homogènia. Barrejar el puré de maduixes i iogurt amb la nata semi muntada, realitzant moviments envoltants i repartir a les poleres. congelar
durant unes 24 h.
Fondre la xocolata al bany maria. Desemmotllar els polos i submergir parcialment la punta dins la xocolata fosa. Immediatament després, passar per l'ametlla filetejada i reposar 5 minuts.
Servir immediatament.

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar
Utilizamos cookies para permitir un correcto funcionamiento y seguro en nuestra página web, y para ofrecer la mejor experiencia posible al usuario.

Configuración avanzada

Puedes personalizar tus preferencias de cookies aquí. Habilita o deshabilita las siguientes categorías y guarda tu selección.