Pizza amb pinya

Ingredients:

Per a la pasta de la pizza:

  • 200 g d'aigua, 

  • 50 g d'oli d'oliva, 

  • 20 g de llevadura fresca, 

  • 400 g. de farina de força, 

  • 1 culleradeta de sal.


Per posar damunt la pizza:

  • 200 g de salsa de tomàtiga 

  • 200 g de formatge mozzarela, 

  • 200 g de pernil dolç,

1 pot de pinya natural 

Elaboració:

Mescla tots els ingredients de la pasta de la pizza, primer l'aigua i l'oli, després la llevadura, la farina i la sal.

Pasta fins que la massa no s'aferri als dits, si de cas, afegeix-hi un poc de farina perquè no quedi molt pastosa.

Tapa-la amb un pedaç i deixa-la reposar devers 30 minuts.

Estén la massa fins que quedi ben prima i amb un motlle rodó d'aproximadament 10 cm de diàmetre , fes cercles de pasta i posa'ls dins una palangana de forn, prèviament untada amb un poc d'oli.

Vés muntant les pizzetes, primer posam la salsa de tomàtiga, després el formatge, el pernil a bocinets, els trossets de pinya i per últim, orenga (opcional).

Enforna les pizzes a 200º, entre 10 i 15 minuts.

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar
Utilizamos cookies para permitir un correcto funcionamiento y seguro en nuestra página web, y para ofrecer la mejor experiencia posible al usuario.

Configuración avanzada

Puedes personalizar tus preferencias de cookies aquí. Habilita o deshabilita las siguientes categorías y guarda tu selección.