Pizza amb pinya

Ingredients:
Per a la pasta de la pizza:
200 g d'aigua,
50 g d'oli d'oliva,
20 g de llevadura fresca,
400 g. de farina de força,
1 culleradeta de sal.
Per posar damunt la pizza:
200 g de salsa de tomàtiga
200 g de formatge mozzarela,
200 g de pernil dolç,
1 pot de pinya natural
Elaboració:
Mescla tots els ingredients de la pasta de la pizza, primer l'aigua i l'oli, després la llevadura, la farina i la sal.
Pasta fins que la massa no s'aferri als dits, si de cas, afegeix-hi un poc de farina perquè no quedi molt pastosa.
Tapa-la amb un pedaç i deixa-la reposar devers 30 minuts.
Estén la massa fins que quedi ben prima i amb un motlle rodó d'aproximadament 10 cm de diàmetre , fes cercles de pasta i posa'ls dins una palangana de forn, prèviament untada amb un poc d'oli.
Vés muntant les pizzetes, primer posam la salsa de tomàtiga, després el formatge, el pernil a bocinets, els trossets de pinya i per últim, orenga (opcional).
Enforna les pizzes a 200º, entre 10 i 15 minuts.