Pebrots farcits amb beixamel

Ingredients:
1 pot de pebrots del "piquillo"
3 llaunes de tonyina amb oli d'oliva
2 ous
2 patates mitjanes
1 brick de beixamel (també la podeu preparar a casa)
Formatge ratllat Emmental
Pebre negre i sal
Preparació:
Posem a bullir les patates en una olla amb aigua i sal uns 20 minuts fins que siguin cuites. Paral·lelament, també posem a bullir en aigua i sal els ous per fer durs.
Agafem els pebrots, els traiem del pot, i els posem a escórrer.
Quan les patates estiguin cuites, les pelem, les aixafem amb l'ajuda d'una forquilla i hi posem una mica de sal i oli. Pelem els ous, els tallem a daus petits, i els afegim al puré de patates. També hi afegim les llaunes de tonyina i ho barregem tot bé. Per últim, hi afegim dues cullerades de beixamel i una miqueta de pebre negre, ho barregem bé i ja podem anar farcint els pebrots o bé amb una cullera petita o amb una màniga pastissera.
Preparem una plata de forn amb una capa de beixamel a la base, a sobre hi posem els pebrots farcits, els cobrim amb més beixamel i, finalment, els cobrim amb el formatge ratllat. Els enfornem a 180 graus fins que siguin gratinats.