Patata al forn

Ingredients

  • 8 Patates mitjanes
  • Alls
  • Romaní fresc
  • Orenga fresc
  • Oli d'oliva
  • Pebre en gra
  • Sal
  • Aigua
  • 4 racions

Elaboració

  1. Pelem i netegem les patates. En una olla amb aigua i sal, les posem a bullir 5 minuts.
  2. Les posem en aigua freda i les tallem a daus
  3. Preescalfem el forn a 180 graus.
  4. En una font de forn, posem oli d'oliva de base i sobre les patates a daus amb els grans d'all sense pelar, el pebre en gra, el romaní, l'orenga i una mica de sal.
  5. Posem la font al forn. Deixem coure uns 30 minuts, remenant de tant en tant.
  6. Traiem la font del forn i tirem un raig d'oli d'oliva per sobre.
  7. Ja les podem utilitzar per acompanyar, habitualment, carns

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar