Pastís de pinya

INGREDIENTS

Base

  • 200 gr.Pinya natural

  • 3 Ous

  • 2 Iogurt de pinya

  • 180 gr.Sucre

  •  80 gr.Maizena

  • 75 gr.Mantega

Decoració

  • 5 o 6Gerds

  • 4 rodellesPinya naturalAlmívar

ELABORACIÓ

1. Preescalfem el forn a 180º.
2. Si tenim una pinya sencera, abans de començar a preparar la base del pastís, caldrà pelar-la i tallar-la. 3 o 4 rodelles ben finetes les reservarem per la decoració del pastís i 200 gr. els farem servir per fer la massa.
3. Triturem 200 gr. de pinya amb una batedora o un robot de cuina i ho reservem.
4. Desfem 75 gr. de mantega i ho reservem.
5. En un bol afegim la pinya triturada, els ous, els iogurts de pinya, el sucre, la maizena i la mantega desfeta. Ho barregem tot amb una batedora o amb un robot de cuina.
6. Engreixem un motlle rodó i aboquem la massa que hem preparat.
7. Damunt la base que hem posat al motlle i posarem les 3 o 4 rodelles de pinya. Les rodelles han de ser fines per tal que no s'enfonsin quan les posem damunt la base. Es poden posar senceres, tallades per la meitat o en triangles, la decoració la pot fer cadascú al seu gust. Nosaltres hem fet 8 triangles de cada rodella i els hem anat posant en forma circular.
8. Ho posem al forn durant 40 minuts a 180º. El forn ha d'estar encès a dalt i a baix.
9. Passat el temps ho traiem i ho deixem temperar.
10. Un cop temperat, col·locarem els gerds al centre i pintarem la superfície amb almívar, que en el nostre cas ha estat aromatitzat amb una mica de rom.

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar
Utilizamos cookies para permitir un correcto funcionamiento y seguro en nuestra página web, y para ofrecer la mejor experiencia posible al usuario.

Configuración avanzada

Puedes personalizar tus preferencias de cookies aquí. Habilita o deshabilita las siguientes categorías y guarda tu selección.