Pastís de poma

ingredients
- 1 làmina de pasta de full (rodona o rectangular)
- 3 pomes grans
- canyella en pols
- sucre morè (per la poma)
- melmelada (per pintar)
- 1 sobre Royal de natilles/flam (versió amb crema)
procediment
- Enceneu el forn al màxim.
- Peleu i talleu la poma en talls en forma de grills. Reserveu-los en un bol amb una mica de canyella i una mica de sucre morè. La poma deixarà anar suc, no el llenceu, el farem servir després.
- Esteneu la massa. Punxeu la superfície de la pasta de full per evitar que s'infli al forn. Feu un petit plec en tot el contorn.
- Empolsineu la massa amb canyella al gust.
- Esteneu la crema sobre la massa. Si la crema queda una mica líquida no passa res, al forn s'espesseeix.
- Poseu els talls de poma de la manera que més us agradi. Reserveu la mica de suc que pot quedar al bol.
- Barregeu una mica de melmelada al suc de les pomes. Pinteu el contorn del pastís.
- Enforneu a 200º durant uns 25-30 minuts o quan la massa estigui torradeta.
- Treure del forn. Pinteu amb una mica de melmelada per sobre del pastís.
- Espereu que es refredi.