Pastís de pastanaga

Ingredients

  • 2 ous
  • 110 g de sucre morè
  • 150 ml d'oli de gira-sol
  • 3 pastanagues ratllades
  • 150 g de farina integral tamisada
  • 10 g de llevat químic
  • un pessic de sal

Per al glacejat:

  • 125 g de mantega a temperatura ambient
  • 250 g de formatge d'untar (del tipus Philadelphia)
  • 70 g de sucre en pols
  • 1 culleradeta de vainilla en pols (o d'aroma de vainilla )

Preparació

  1. Bateu els ous i el sucre fins que agafin un to blanquinós. Afegiu-hi l'oli de gira-sol, a poc a poc, i remeneu fins que quedi integrat.
  2. Barregeu la farina, la sal i el llevat. Afegiu-ho a la barreja d'ous, sucre i oli. Amb una llengua pastissera, aneu remenant tot el conjunt perquè no s'abaixin els ous batuts.
  3. Poseu-hi la pastanaga ratllada.
  4. Engreixeu i enfarineu un motlle. Aboqueu-hi la massa de pastanaga, feu-la coure 30 min, a 180 ºC. Quan el pa de pessic estigui a punt, traieu-lo del forn amb molta cura i deixeu-lo refredar.
  5. Per al glacejat: bateu la mantega amb el sucre fins a aconseguir una crema molt fina. Afegiu-hi el formatge (procurant que no sigui fred) i la vainilla.
  6. Escampeu la crema per sobre del pastís, deixeu-la refredar i ja el podeu servir.

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar