Tartaletes de maduixa

Ingredients:

  • 9 Tartaletes fetes (aquestes son de Caprabo) de mida gran
  • 10 maduixes madures

Per a la crema:

  • 6 rovells d'ou
  • 75 gr de sucre
  • 1 cullerada de farina de rebosteria
  • ½ l de llet
  • esencia de vainilla

Elaboració:

Fer la crema (si pot ser la nit anterior) de la següent manera:

Posem els rovells i el sucre en un bol (una mica gran) i ho batem enèrgicament, quan sigui blanca la barreja hi posem la farina i tornem a remenar, posem un cassó al foc amb llet i la vainilla, fins que arrenqui el bull. Aboquem la llet sobre la barreja que hem fet i remenem be, ho tornem a posar al foc (a mig gas) i ho anem remenant que no quedin grumulls. Quan comenci a espessir ja ho podem treure i deixar refredar. Per evitar que es faci un tel gruixut a sobre li posarem paper film a la superficie sense que quedi cap bombolla d'aire.

Quan la crema sigui freda, rentarem be les maduixes, treurem l'ull i la part blanca que puguin tenir i les filetejarem.

Per montar les tartaletes posarem la tartaleta, a sobre ben ple de crema i les maduixes tallades a sobre. S'hauria d'acabar amb un almibar per a que quedi més brillant, en aquest cas jo no ho vaig fer, però seria el més correcte.

La maduixa com que no te pell quan es sulfaten els camps absorbeix totes les toxines, per això es important rentar-les be abans de fer-ne ús.

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar