Pa de pessic de pastanaga i nous

Ingredients

  • 300 g de farina de blat integral
  • 270 g de sucre morè
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 culleradeta de canyella
  • 1 culleradeta de bicarbonat
  • 1 culleradeta de pols de fornejar
  • 300 g de pastanaga
  • 200 ml d'aigua
  • 1 culleradeta de vainilla
  • 180 g d'oli de gira-sol
  • 130 g de nous

Per a la taronja glacé:

  • 300 g de sucre de llustre
  • 100 g de suc de taronja

Preparació

  1. En un bol, barregeu la farina, el sucre, la sal, la canyella, el bicarbonat i la pols de fornejar.
  2. Peleu, talleu i ratlleu les pastanagues ben fines.
  3. Incorporeu a la primera barreja l'oli de gira-sol, l'aigua, la vainilla, la pastanaga i les nous. Bateu-ho fins a obtenir una massa ben homogènia.
  4. Poseu la massa en un motlle de corona i coeu-la al forn a 180 °C, fins que estigui ben cuita. Punxeu el pa de pessic amb un escuradents de fusta per comprovar si està cuit.
  5. Per a la taronja glacé: barregeu el sucre de llustre amb el suc de taronja i bateu-ho bé fins que no quedin grumolls.
  6. Cobriu el pastís amb el glacejat i serviu-lo.
¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar