Pa de pessic de pastanaga i nous

Ingredients
- 300 g de farina de blat integral
- 270 g de sucre morè
- 1 culleradeta de sal
- 1 culleradeta de canyella
- 1 culleradeta de bicarbonat
- 1 culleradeta de pols de fornejar
- 300 g de pastanaga
- 200 ml d'aigua
- 1 culleradeta de vainilla
- 180 g d'oli de gira-sol
- 130 g de nous
Per a la taronja glacé:
- 300 g de sucre de llustre
- 100 g de suc de taronja
Preparació
- En un bol, barregeu la farina, el sucre, la sal, la canyella, el bicarbonat i la pols de fornejar.
- Peleu, talleu i ratlleu les pastanagues ben fines.
- Incorporeu a la primera barreja l'oli de gira-sol, l'aigua, la vainilla, la pastanaga i les nous. Bateu-ho fins a obtenir una massa ben homogènia.
- Poseu la massa en un motlle de corona i coeu-la al forn a 180 °C, fins que estigui ben cuita. Punxeu el pa de pessic amb un escuradents de fusta per comprovar si està cuit.
- Per a la taronja glacé: barregeu el sucre de llustre amb el suc de taronja i bateu-ho bé fins que no quedin grumolls.
- Cobriu el pastís amb el glacejat i serviu-lo.