Melmelada de pera

INGREDIENTS

  • 1 kg de peres

  • 600 grams de sucre

  • 1 branca de canyella

procediment 

Pelem les peres, els traiem el cor i les tallem a trossos.

Les posen dins una olla i li afegim el sucre (podem utilitzar també sucre moreno) i una branca de canyella, i ho mantenim a foc mig durant mitja hora aproximadament.

Anirem remenant de tant en tant. Quan veiem que les peres ja estan dauradets, ho passem tot per la batedora i ho deixem refredar. Si ens agrada trobar-hi trossos no caldrà passar -les per la batedora.

Perquè la melmelada no es faci malbé el que hem de fer és esterilitzar-la. Com ho farem?

Quan la melmelada s'ha refredat, la posem en pots de vidre intentant que més o menys tots els pots tinguin la mateixa mida. Els tapem ben tapats i els posem a bullir amb aigua en una cassola. L'aigua ha d'arribar a un dit de la tapa aproximadament. Ho bullim 20 minuts i ja els tindrem esterilitzats. Moment en què haurem de decorar al nostre gust els pots de melmelada.

Tindrem melmelada natural, feta a casa per esmorzar, berenar, per fer pastissos, per endolcir els iogurts i sobretot…per llepar-se els dits!

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar
Utilizamos cookies para permitir un correcto funcionamiento y seguro en nuestra página web, y para ofrecer la mejor experiencia posible al usuario.

Configuración avanzada

Puedes personalizar tus preferencias de cookies aquí. Habilita o deshabilita las siguientes categorías y guarda tu selección.