Melmelada de maduixa

Ingredients:

  • 1 quilo de maduixes.
  • 500 g de sucre
  • El suc d'una llimona

Elaboració:

  • Netegem les maduixes i els hi retirem el "barret". Un cop netes les tallem dauets petits.

  • Les posem en una cassola i hi afegim la meitat del pes de la fruita en sucre.

  • Exprimim el suc d'una llimona l'afegim a la cassola i ho posem a coure una hora aproximadament, a foc lent. S'ha de remenar de tant en tant perquè no s'enganxi. Que no bulli ni molt, ni poc.

  • Quan tenim les maduixes ben confitades les passem pel minipímer. Dependrà del gust de cadascú, que les triturem més o menys (si hi volem trobar trossets de fruita o no).

  • Cal tenir en compte que quan es refredi s'espessirà una mica, per tant ha de quedar fluideta (sempre hi podem afegir un xic d'aigua i acabar-la de coure).

  • Finalment omplim els pots amb la melmelada (jo els esterilitzo abans bullint-los una estona), els tapem i els fem coure al bany maria uns 15 minuts per fer el buit i llestos.

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar
Utilizamos cookies para permitir un correcto funcionamiento y seguro en nuestra página web, y para ofrecer la mejor experiencia posible al usuario.

Configuración avanzada

Puedes personalizar tus preferencias de cookies aquí. Habilita o deshabilita las siguientes categorías y guarda tu selección.