Mandonguilles amb patata

ingredients

  • Una safata de mandonguilles 
  • Tres o quatre patates
  • Dos tomàquets
  • Caldo de verdures
  • Farina
  • Oli, sal, llorer i pebre

Com faig la recepta sense morir en l'intent:

  1. Compra mandonguilles.
  2. Enfarina les mandonguilles, i salta-les. No anem menjar-nos-les fregides, així que no et passis amb l'oli, i no et passis amb la cocció. Deixa-les poc fetes, i reserva-les.
  3. Posa't a treballar la ceba. Ben xica, ben cuita. Dos minutets, sense passar-se.
  4. Ratllar tomàquets, la nova fase: Al final estem fent un sofregit, ja ho veus.
  5. Esberla les patates: i cap a la cassola! Ah, però és aquí la cosa varia. Trenca les patates, posa-les a dins, i cobreix-ho tot amb caldo vegetal. S'acceptaria fer-ho amb aigua, però ens neguem a deixar-ho per escrit. Ah per cert, si hi vols afegir pèsols, ara és l'hora.
  6. Cinc minutets, i que tornin les protagonistes: Mandonguilles endins. Vinga, en marxa, les teves mandonguilles amb patates són només a cinc minuts de la teva tràquea.
  7. Espera a què les patates s'hagin cuit, i llestos. Una mica de llorer per donar-hi gust, un caldo que ens farà les patates ell solet.
¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar