Mandonguilles amb patata

ingredients

  • Una safata de mandonguilles 
  • Tres o quatre patates
  • Dos tomàquets
  • Caldo de verdures
  • Farina
  • Oli, sal, llorer i pebre

Com faig la recepta sense morir en l'intent:

  1. Compra mandonguilles.
  2. Enfarina les mandonguilles, i salta-les. No anem menjar-nos-les fregides, així que no et passis amb l'oli, i no et passis amb la cocció. Deixa-les poc fetes, i reserva-les.
  3. Posa't a treballar la ceba. Ben xica, ben cuita. Dos minutets, sense passar-se.
  4. Ratllar tomàquets, la nova fase: Al final estem fent un sofregit, ja ho veus.
  5. Esberla les patates: i cap a la cassola! Ah, però és aquí la cosa varia. Trenca les patates, posa-les a dins, i cobreix-ho tot amb caldo vegetal. S'acceptaria fer-ho amb aigua, però ens neguem a deixar-ho per escrit. Ah per cert, si hi vols afegir pèsols, ara és l'hora.
  6. Cinc minutets, i que tornin les protagonistes: Mandonguilles endins. Vinga, en marxa, les teves mandonguilles amb patates són només a cinc minuts de la teva tràquea.
  7. Espera a què les patates s'hagin cuit, i llestos. Una mica de llorer per donar-hi gust, un caldo que ens farà les patates ell solet.
¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar
Utilizamos cookies para permitir un correcto funcionamiento y seguro en nuestra página web, y para ofrecer la mejor experiencia posible al usuario.

Configuración avanzada

Puedes personalizar tus preferencias de cookies aquí. Habilita o deshabilita las siguientes categorías y guarda tu selección.