Gelat de síndria

Ingredients

  • ½ síndria
  • 4 iogurts naturals
  • 10 cullerades de sucre o panela
  • Suc de llimona
  • Menta fresca

Elaboració

1. Pela la síndria i tritura-la juntament amb el suc de mitja llimona i sis cullerades de sucre. Passa-ho per un colador fi.

2. Amb aquesta preparació, omple tres quartes parts d'un motlle per a gelats de pal. Afegeix-hi fulles de menta i posa-ho al congelador fins que quedi semi congelat.

3. Barreja el iogurt amb quatre cullerades de sucre i unes gotes de suc de llimona. Acaba d'omplir els gelats amb aquesta barreja, clava-hi un palet de gelat i torna-ho a posar a congelar unes quantes hores, fins que estigui congelat del tot.

4. Introdueix els gelats en aigua calenta uns segons, per retirar-los dels motlles amb més facilitat, i serveix.

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar
Utilizamos cookies para permitir un correcto funcionamiento y seguro en nuestra página web, y para ofrecer la mejor experiencia posible al usuario.

Configuración avanzada

Puedes personalizar tus preferencias de cookies aquí. Habilita o deshabilita las siguientes categorías y guarda tu selección.