Gaspatxo de síndria

Ingredients

½ o 1 kg de tots dos
1 all
1 ceba tendra
1/2 pebrot vermell
100 ml d'oli
50 ml de vinagre
Sal
Dues cullerades d'alfàbrega

Elaboració

Pelem i trossegem la síndria i ho batem juntament amb tots els ingredients en la Thermomix o en una batedora.
Ho passem després per un colador o xinès perquè no ens quedi la pell del tomàquet ni cap llavor de la síndria.
Com la síndria té molt aigua, no serà necessari afegir-ne més perquè queda suficientment líquid.



¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar
Utilizamos cookies para permitir un correcto funcionamiento y seguro en nuestra página web, y para ofrecer la mejor experiencia posible al usuario.

Configuración avanzada

Puedes personalizar tus preferencias de cookies aquí. Habilita o deshabilita las siguientes categorías y guarda tu selección.