Ensaladilla russa

INGREDIENTS

  • 1 bossa de patates xips

    1 llauna de tonyina en oli d'oliva verge extra

    1 pastanaga

    1 grapat d'olives gordal picants despinyolades o d'altres sense pinyol

    1 raig de salsa d'aperitiu

    Cogombrets en vinagre

    Porradell

    Oli d'oliva verge extra

    1 ou

    4 filets d'anxova

    Tàperes

    Torradetes

PREPARACIÓ

1. Comencem fent la maionesa. Primer posem en un got batedor els 4 filets d'anxova amb el seu oli, 4 cogombrets en vinagre, una cullaradeta de tàperes i l'oli de la llauna de tonyina i ho triturem.

2. Afegim al got un ou i, si cal, més oli d'oliva per fer la maionesa. Ho batem per emulsionar-ho fins que tingui la textura de la maionesa. Ho reservem en un bol gros.

3. Pelem la pastanaga i la ratllem en un bol. Hi afegim la tonyina. Tallem en rodanxes el grapat d'olives gordal sense pinyol, les aboquem al bol i ho barregem tot amb l'ajuda d'una vareta de batre manual i una cullera.

4. Hi afegim la bossa de patates xips. Fent servir la vareta, ho integrem tot trencant les patates, però sense que arribem a fer-ne puré.

5. Per emplatar, posem una ració d'ensaladilla en un plat, hi tirem un raig de salsa aperitiu. Una mica de porradell tallat menut i ho acompanyarem amb unes torradetes.

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar
Utilizamos cookies para permitir un correcto funcionamiento y seguro en nuestra página web, y para ofrecer la mejor experiencia posible al usuario.

Configuración avanzada

Puedes personalizar tus preferencias de cookies aquí. Habilita o deshabilita las siguientes categorías y guarda tu selección.