Empanadilles

Ingredients

    Per a la massa:

    • 1 Quinto de cervesa
    • 0.5 got oli d'oliva
    • Sal
    • Farina

    Per al farciment:

    • 1 ceba
    • 1 pebrot vermell
    • 1 llauna de tonyina
    • 0.5 pot olives farcides
    • 100g pinyons
    • 1 ou dur
    • 20g pa ratllat
    • Pèsols


    Elaboració

    Per preparar la massa ens caldrà un quinto, mig got d'oli d'oliva i un polsim de sal, amb això farem per a unes 30 empanadilles.
    Després de barrejar-ho tot en un bol afegim farina, no hi ha una proporció exacta, un cop hagi agafat consistència ho tirem sobre del pedrís, net i enfarinat perquè no s'enganxi, i continuarem afegint-hi farina i amassant fins que la pasta no se'ns pegui a les mans.
    I per al farciment no hi ha cosa més fàcil però resultona. Sofregit de ceba i pebrot vermell, posem una llauna de tonyina amb oli i tot, olives farcides tallades en làmines, una bosseta de pinyons, un ou dur tallat en quadrets i una mica de pa ratllat. Jo, fins i tot he vist posar-hi pèsols.
    De la massa fem boletes i aquestes les aixafem fins aconseguir platerets fins d'uns 8 cm de diàmetre.
    Posem una culleradeta del farcit i ho pleguem, aquí be la tècnica. Potser el pas més difícil de tots, a l'estil pastisset, de totes maneres si no ho sabem fer sempre es pot acudir a la forquilla, però no és el mateix. Es posa a fregir amb abundant oli i voilà, les millors crestes del món.



    ¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar