Empanadilles

Ingredients

    Per a la massa:

    • 1 Quinto de cervesa
    • 0.5 got oli d'oliva
    • Sal
    • Farina

    Per al farciment:

    • 1 ceba
    • 1 pebrot vermell
    • 1 llauna de tonyina
    • 0.5 pot olives farcides
    • 100g pinyons
    • 1 ou dur
    • 20g pa ratllat
    • Pèsols


    Elaboració

    Per preparar la massa ens caldrà un quinto, mig got d'oli d'oliva i un polsim de sal, amb això farem per a unes 30 empanadilles.
    Després de barrejar-ho tot en un bol afegim farina, no hi ha una proporció exacta, un cop hagi agafat consistència ho tirem sobre del pedrís, net i enfarinat perquè no s'enganxi, i continuarem afegint-hi farina i amassant fins que la pasta no se'ns pegui a les mans.
    I per al farciment no hi ha cosa més fàcil però resultona. Sofregit de ceba i pebrot vermell, posem una llauna de tonyina amb oli i tot, olives farcides tallades en làmines, una bosseta de pinyons, un ou dur tallat en quadrets i una mica de pa ratllat. Jo, fins i tot he vist posar-hi pèsols.
    De la massa fem boletes i aquestes les aixafem fins aconseguir platerets fins d'uns 8 cm de diàmetre.
    Posem una culleradeta del farcit i ho pleguem, aquí be la tècnica. Potser el pas més difícil de tots, a l'estil pastisset, de totes maneres si no ho sabem fer sempre es pot acudir a la forquilla, però no és el mateix. Es posa a fregir amb abundant oli i voilà, les millors crestes del món.



    ¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar
    Utilizamos cookies para permitir un correcto funcionamiento y seguro en nuestra página web, y para ofrecer la mejor experiencia posible al usuario.

    Configuración avanzada

    Puedes personalizar tus preferencias de cookies aquí. Habilita o deshabilita las siguientes categorías y guarda tu selección.