Crostons

INGREDIENTS

Pa sec del dia abans

PREPARACIÓ:

Tallem el pa amb la seva crosta a daus petits. Ho podem tallar amb el ganivet del pa o amb tisores.
Escampem els crostons en una safata de forn. Entrem la safata al forn fred i l'encenem a 200ºC dalt i baix.
Programem el rellotge del forn 10 minuts. Quan acabi el temps mirem el color del pa. Si està daurat, apaguem el forn i ho deixem 5 minuts més que acabi de coure amb l'escalfor residual. El temps de cocció pot variar uns minuts. Dependrà de la quantitat d'humitat del pa i de la mida dels crostons.
En qualsevol cas, a partir dels 10 minuts, hem de vigilar el forn.

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar
Utilizamos cookies para permitir un correcto funcionamiento y seguro en nuestra página web, y para ofrecer la mejor experiencia posible al usuario.

Configuración avanzada

Puedes personalizar tus preferencias de cookies aquí. Habilita o deshabilita las siguientes categorías y guarda tu selección.