Bunyols de plàtan

Ingredients 

  • 225 gr. de farina

  • 2 cullerades soperes de sucre

  • 10 gr. de llevat en pols

  • 1 cullerada de sucre de vainilla

  • 1 pessic de sal

  • 2 ous

  • 150 ml. de llet

  • 15 ml. d'oli d'oliva

  • 3 plàtans madurs

  • Oli de girasol per fregir

  • Sucre per arrebossar

Procediment 

  • Barrejarem els ingredients secs (farina, sucre….) i reservarem.

  • Batrem els ous i els barrejarem amb la llet i l'oli. Seguidament afegirem els ingredients sòlids reservats i ben tamisats el anirem incorporant als líquids.

  • Tallarem els plàtans en bocinets ben petits i els incorporarem a la mescla anterior. Barrejarem be tots els ingredients.

  • Escalfarem força oli per fregir els bunyols. Millor no fregir gaires de cop.

  • Amb dues culleres de postres anirem fent la forma dels bunyols amb la massa i finalment ho posarem a fregir. Un cop rossos els anirem traient de la paella i els posarem en una plàtera amb paper absorbent per tal de que deixin anar l'excés d'oli.

  • En un plat fondo hi posarem força sucre i anirem arrebossant els bunyols. Ja haurem acabat aquests postres tan llaminers. 

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar