Bunyols de plàtan

Ingredients
225 gr. de farina
2 cullerades soperes de sucre
10 gr. de llevat en pols
1 cullerada de sucre de vainilla
1 pessic de sal
2 ous
150 ml. de llet
15 ml. d'oli d'oliva
3 plàtans madurs
Oli de girasol per fregir
Sucre per arrebossar
Procediment
Barrejarem els ingredients secs (farina, sucre….) i reservarem.
Batrem els ous i els barrejarem amb la llet i l'oli. Seguidament afegirem els ingredients sòlids reservats i ben tamisats el anirem incorporant als líquids.
Tallarem els plàtans en bocinets ben petits i els incorporarem a la mescla anterior. Barrejarem be tots els ingredients.
Escalfarem força oli per fregir els bunyols. Millor no fregir gaires de cop.
Amb dues culleres de postres anirem fent la forma dels bunyols amb la massa i finalment ho posarem a fregir. Un cop rossos els anirem traient de la paella i els posarem en una plàtera amb paper absorbent per tal de que deixin anar l'excés d'oli.
En un plat fondo hi posarem força sucre i anirem arrebossant els bunyols. Ja haurem acabat aquests postres tan llaminers.