Bunyols de maduixa

Ingredients
24 unitats de maduixons
125 g de farina
50 ml de llet desnatada 1 unitat de ou
60 g de sucre
5 ml de licor de maduixa
2 g de canella en pols 10 ml de oli d'oliva
Oli per a fregir
sal
Preparació
Mescla en un bol gran la farina, el rent, el rovell de l'ou, una cullerada d'oli, el licor i una miqueta de sal. Agrega-hi la llet a poc a poc i mescla-ho bé fins a obtindre una pasta sense grumolls.
Bat-ho tot bé amb una vareta. Tapa el bol i deixa'l reposar a
temperatura ambient durant 3 hores. Passat este temps, munta la clara a punt de neu i agrega-la a la pasta. Mescla-ho bé.
Calfa l'oli en una fregidora i, quan estiga calent, frig les maduixes amb rapidesa, vigilant que la capa d'arrebossat quede només daurada. Posa-les a escórrer en paper absorbent, col·loca-les en una safata i empolvora-les per damunt amb el sucre i la canella.