Mousse de síndria

Ingredients

  • 750 ml de síndria (triturada i colada)
  • 2 iogurts naturals
  • 100 g de sucre
  • 6 fulles de gelatina
  • 2 clares d'ou


Preparació

  1. Poseu en remull la gelatina amb aigua freda.
  2. En un cassó al foc, feu un almívar amb el sucre i una mica de la síndria liquada. Quan arrenqui el bull i s'hagi dissolt tot el sucre, aparteu-ho del foc i afegiu-hi la gelatina. Barregeu aquest almívar amb la resta de síndria i els iogurts.
  3. Munteu les clares a punt de neu i afegiu-les amb compte a la síndria, vigilant que no s'abaixin.
  4. Repartiu-ho en copes i deixeu que qualli a la nevera (unes 4 h).
¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar
Utilizamos cookies para permitir un correcto funcionamiento y seguro en nuestra página web, y para ofrecer la mejor experiencia posible al usuario.

Configuración avanzada

Puedes personalizar tus preferencias de cookies aquí. Habilita o deshabilita las siguientes categorías y guarda tu selección.