Batut de pinya

Ingredients

  • 1 pinya natural
  • 1 plàtan
  • 2 iogurts de pinya
  • 400 g de llet desnatada
  • 150 g de sucre
  • gel picat, a gust.

Preparació

  1. Col·loquem en el got de la thermomix les rodanxes de pinya, el plàtan, els iogurts i la llet descremada i triturem 1 minut velocitat progressiva 5-10. Fins que ens quedi una barreja ben fina.

  2. Preparem unes copes amb una mica de gel picat i tirem per sobre el batut. Podem guarnir amb gerds, o escampar-canyella mòlta.

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar
Utilizamos cookies para permitir un correcto funcionamiento y seguro en nuestra página web, y para ofrecer la mejor experiencia posible al usuario.

Configuración avanzada

Puedes personalizar tus preferencias de cookies aquí. Habilita o deshabilita las siguientes categorías y guarda tu selección.